دکتر فتح اله امی

دکتر ایمان شفیعی نژاد

اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

امروز سه‌شنبه، 27 خرداد ماه، سومین کنفرانس سیستم‌های دینامیکی آشوبناک توسط پژوهشگاه هوافضا و با حمایت دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت سامان در حال برگزاری است. این کنفرانس که مقرر بود در تاریخ 7 اسفندماه 98 برگزار گردد، با توجه به شیوع بیماری کووید-19 و ابلاغ بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر ممنوعیت برگزاری هر گونه همایش و کنفرانس حضوری، به تعویق افتاد و در ادامه با پیگیری و تلاش رئیس، دبیران و تیم اجرایی کنفرانس به صورت مجازی امروز در حال برگزاری است.
در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و رئیس سومین کنفرانس سیستم‌های دینامیکی آشوبناک، ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان و تشکر از دبیران کنفرانس (آقای دکتر طیبی رهنی، دبیر کنفرانس، آقای دکتر سید حامد هاشمی مهنه، دبیر علمی و آقای دکتر ایمان شفیعی‌نژاد، دبیر اجرایی کنفرانس)، دکتر رضا ابراهیمی، معاون پژوهشی پژوهشگاه هوافضا و تیم اجرایی، ابراز امیدواری کردند که برگزاری این کنفرانس به صورت مجازی الگویی برای برگزاری چنین  گردهمایی‌های علمی به صورت مجازی در کشور باشد که از جوانب زیادی از جمله کاهش هزینه‌های حمل و نقل، کاهش آلودگی هوا و کاهش هزینه‌های برگزاری، سودمند است.
ایشان در ادامه به آمار مقالات رسیده به دبیرخانه کنفرانس اشاره نمودند که از مجموع 47 مقاله رسیده، 43 مقاله پذیرفته شدند که 30 تای آن به صورت شفاهی و 13 مورد به صورت پوستر ارائه می‌گردد.
در ادامه پس از پخش کلیپ معرفی پژوهشگاه، آقای دکتر طیبی رهنی، دبیر سومین کنفرانس سیستم‌های دینامیکی آشوبناک، از حامیان کنفرانس، پژوهشگاه هوافضا، دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت سامان تشکر نمودند.
در ادامه، به پاس سالها تلاش و تجربه ارزشمند آقای دکتر آریا الستی به عنوان استاد پیشکسوت دانشگاه صنعتی شریف و فعال در حوزه تخصصی سیستم‌های دینامیکی آشوبناک، نشان حکمت کنفرانس به ایشان اهدا شد.
دو نشان افتخار کنفرانس نیز به پژوهشگاه هوافضا و شرکت سامان بابت حمایت‌های مادی و معنوی و همچنین یک نشان افتخار به آقای دکتر سهراب بهنیا از اساتید برجسته دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی ارومیه اهدا شد.
پس از پذیرایی و استراحتی کوتاه، هم اکنون آقای دکتر بهنیا به عنوان سخنران کلیدی خود با عنوان " مطالعه نحوه بروز پدیده‌های غیرخطی در تحول سیستم‌های دینامیکی" را به صورت مجازی ارائه می نمایند.
نشست‌های تخصصی و ارائه مقالات، بعد از ظهر امروز و پس از یک نشست تخصصی با حضور آقایان دکتر طیبی رهنی، دکتر شفیعی‌نژاد، دکتر بهین، دکتر بهنیا  و خانم‌ها دکتر فتحی‌زاده و دکتر ربیعی از متخصصین حوزه سیستم‌های آشوبناک در کشور برگزار می‌گردد.

بازگشت1399/03/27
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !